luni, 23 martie 2009

CoMpAnIa

Despre noi,

În acest moment compania este formată din 56 de tineri, lista rămânând mereu deschisă tuturor celor care împărtăşesc această pasiune. Cele mai importante locaţii în care trupa a avut reprezentaţii sunt: Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Naţional " Lucian Blaga " Cluj, Sala Palatului, Teatrul " Ion Creangă ", Centrul Cultural al M.A.I., Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret, Centrul Cultural al Studenţilor "Grigore Preoteasa", şi Studioul de Arte Vizuale " Center Stage". Unele dintre cele mai importante evenimente la care trupa a participat sunt: Festivalul European de Teatru cu Decor Virtual " medi@rt ", Festivalul Carte şi Arte, Festivalul Naţional de Creativitate, Festivalul Internaţional de Teatru "George Constantin", Evenimentul "Cocktail de Arte la Metropolitan", Festivalul de Teatru "Jean Monnet", Festivalul de Teatru "Mark Twain", Festivalul Naţional de Comedie "Jos Pălăria", Festivalul de Teatru pentru Tineri "MaiArt", Festivalul Naţional de Teatru "Histrioniada" Cluj, Ziua Europeana a Tineretului, Festivalul National de Teatru "AMA - TORISSIMA".

Trupa are o strategie de dezvoltare la nivel naţional pe următorii 5 ani. Primul pas a fost facut pe 21 noiembrie 2008 in urma RECRUTARII prin inaugurarea Trupei de Teatru "ArCa LuI nOe" - CLUJ, având ca şi coordonator regional pe Cristina Sântămărian, filiala de la Cluj urmează să se dezvolte şi să mărească numărul de membrii activi ai trupei, având ca scop susţinerea unei stagiuni teatrale paralele la Cluj şi realizarea de co-producţii teatrale contemporane în spaţii mai mult sau mai puţin neconvenţionale. Urmează Timişoara, Braşov, Iaşi şi Constanţa. O strategie dificilă dar realizabilă, cu sprijinul colegilor noştri din ţară, al coordonatorilor regionali şi al autorităţilor publice locale.

Principalele proiecte naţionale şi internaţionale în care trupa a fost sau este implicată sunt: Festivalul European de Teatru cu Decor Virtual " medi@rt ", Proiectul Teatral Internaţional " T…comme THEATRE " - Bruxelles şi Campania Nationala pentru Promovarea Teatrului Contemporan Romanesc. Reuniunea Internaţională " Se-TIN", Proiectul Teatral " THEATER HOT " în parteneriat cu Hot Shots City Bar; Caravana pentru Promovarea Teatrului Romanesc Tanar; RECRUTARE ! - ArCa LuI nOe CLUJ; Caravana lui Noe ;
Spectacolele în pregatire sunt : NORWAY TODAY dupa Igor Bauersima si SEXUL FEMEII, CA UN CAMP DE LUPTA IN RAZBOIUL DIN BOSNIA dupa Matei Visniec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu